JUBILEUM

Zoals bij de koorinfo al is aangegeven is ons koor opgericht op 24 november 1924 en zal het koor dit jaar dus het 100-jarig jubileum vieren. Dit jubileum willen we niet beperken tot die ene dag maar willen wij door het jaar heen vieren met medewerking aan kerkdiensten in de ruime omgeving van Meppel.

Onder het hoofdstuk Agenda staan alle medewerkingen vermeld.

Het jubileum zal worden gevierd op zaterdag 23 november 2024 met een concert in “De Samenstroom” in Meppel en op zondag 24 november 2024 zal medewerking worden gegeven aan de kerkdienst in “De Samenstroom” uit dankbaarheid voor het 100-jarig bestaan.

Aan het concert op 23 november 2024 werken diverse musici mee en het koor wil hiervan een live opname maken als herinnering voor de koorleden.

Om een mooie opname te kunnen maken is het belangrijk dat er voldoende zangers per stemgroep zijn.

Wij zijn daarom op zoek naar vooral (tijdelijke) leden om de bas partij te versterken.

Ook voor de andere stemgroepen is versterking natuurlijk altijd welkom.

Heeft u belangstelling om met ons koor mee te werken naar het jubileumconcert kom dan eens een repetitie bij wonen en proef de goede sfeer waarin gerepeteerd wordt.

De repetitie is elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de Gereformeerde kerk in Nijeveen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Jantinus Spoelder, telefoon 0633180660 of met de secretaris Ab Aberson, telefoon 0638977498.